Els nostres olis verge extra d'arbequina aromatitzats

Mare Gaia posem al teu abast els millors olis verge extra d'arbequina aromatitzats.

La qualitat com a marca: Mallafré.

Pots fer-nos les comandes:

A través del nostre correu electrònic maregaia.gourmet@gmail.com

A la nostra parada de Mare Gaia (ens trobaràs a les fires alimentàries i artesanes més populars).


Repartiment gratuït a Montgat i Tiana.

Facebook: Mare Gaia

E-mail: maregaia.gourmet@gmail.com

Mallafré és una almàssera familiar fundada l'any 1934 per l'avi, Joan Mallafré Salvado, i l'àvia, Josefa Cros Torrents, a Riudoms, població de la comarca del Baix Camp (Tarragona).

L'almàssera és única en el seu gènere, ja que està formada per un joc de curres, quatre premses hidràuliques i dos sistemes continus amb sistema d'extracció parcial anomenats Sinolea i Palacin, amb els seus respectius decantadors i centrifugadores.

Les olives arriben al molí cada dia i s'inspeccionen per assegurar que es troben en perfectes condicions per garantir la bona qualitat de l'oli.

Tot seguit es netegen de fulles i impureses procedents de la recol·lecció. Després es pesen i s'emmagatzemen per rentar-les i elaborar l'oli.

Aquest procés s'efectua en un temps molt breu per no malmetre les olives i evitar que hi hagi alteracions d'acidesa i sabors anòmals.

Mallafré treballa amb afany i cura per obtenir olis verges amb tota la seva aroma, sabor i color, sense pèrdua de vitamines i propietats naturals, i elabora l'oli d'oliva extra verge en un molí de pedra, d'on s'obté la pasta d'oliva.

Amb aquesta pasta es procedeix a fer una extracció selectiva en fred mitjançant la Sinolea i el filtre Palacin, procés del qual s'obté entre un 40% i un 60% d'oli de flor, és a dir, oli obtingut sense pressió; l'oli restant s'obté mitjançant centrifugació.

Totes les peces que entren en contacte amb les olives són d'acer inoxidable.

Després es fa una decantació natural de l'oli, que es classifica i s'emmagatzema en dipòsits subterranis que s'anomenen cups i que són idonis perquè tenen una temperatura molt estable.

Del cup passa a l'envasadora, que l'embotella en els diversos formats.

Els originals i exclusius olis verge extra d'arbequina aromatitzats, es fan mitjançant el procés de premsat i maceració de l'oli amb el producte (bé sigui l'all, el bitxo, el romaní, l'alfàbrega, etc...), i així, un cop filtrat, en surt el suau i delicat oli aromatitzat, amb tot el seu sabor únic i les propietats originàries intactes.

Mare Gaia posem al teu abast els aromatitzats: d'all, de bitxo, de romaní i d'alfàbrega. Ideals per a condimentar i amanir la pasta, pizza, pa, carns, amanides...