PÀGINA DEL XEF

Amics i amigues de Mare Gaia, aquesta és la pàgina de tots!! 

Per a penjar-hi fotografies de plats elaborats amb oli de Mare Gaia, receptes culinàries amb el nostre oli verge extra i els nostres olis verge extra aromatitzats, etc. 

Bon profit, bona cuina amb oli del bo i benvinguts a la Pàgina del Xef!!

Febrer 2020. Bacallà amb ceba caramelitzada i panses, i guarnició de pèsols de Llavaneres saltejats. El secret del plat? L'oli verge extra de Mare Gaia i els productes de qualitat!
Febrer 2020. Bacallà amb ceba caramelitzada i panses, i guarnició de pèsols de Llavaneres saltejats. El secret del plat? L'oli verge extra de Mare Gaia i els productes de qualitat!
Amanida de tomàquets cherry i mozzarella fresca, amb trinxat d'olives negres i regat d'oli aromatitzat d'alfàbrega. Desembre 2019.
Amanida de tomàquets cherry i mozzarella fresca, amb trinxat d'olives negres i regat d'oli aromatitzat d'alfàbrega. Desembre 2019.
Aquest plat el protagonitza l'alfàbrega: 🌱 Broqueta de tomàquets xerri i perles de mozzarella amb oli d'alfàbrega, sobre llit d'escalivada en pa de xapata. Novembre 2019. La proposta d'avui de Mare Gaia és amb l'oli verge extra d'arbequina aromatitzat d'alfàbrega.
Aquest plat el protagonitza l'alfàbrega: 🌱 Broqueta de tomàquets xerri i perles de mozzarella amb oli d'alfàbrega, sobre llit d'escalivada en pa de xapata. Novembre 2019. La proposta d'avui de Mare Gaia és amb l'oli verge extra d'arbequina aromatitzat d'alfàbrega.
Braó al forn amb carxofetes saltejades i patates al caliu. El toc final: un bon raig del nostre oli verge extra d'arbequina aromatitzat de romaní. Novembre 2019. Ens encanta la cuina de tardor
Braó al forn amb carxofetes saltejades i patates al caliu. El toc final: un bon raig del nostre oli verge extra d'arbequina aromatitzat de romaní. Novembre 2019. Ens encanta la cuina de tardor
Menjar de tardor. Llesca gratinada amb albergínia caramelitzada, porros i rovellons de temporada. I el toc final amb un bon raig del millor oli verge extra del món, DOP Siurana, 100% arbequina. Novembre 2019
Menjar de tardor. Llesca gratinada amb albergínia caramelitzada, porros i rovellons de temporada. I el toc final amb un bon raig del millor oli verge extra del món, DOP Siurana, 100% arbequina. Novembre 2019
Novembre 2019. Torrades amb escalivada tèbia i anxoves, formatge Brie fornejat, confit d'alls tendres, i el toc final amb el raig del nostre oli verge extra d'arbequina aromatitzat d'all.
Novembre 2019. Torrades amb escalivada tèbia i anxoves, formatge Brie fornejat, confit d'alls tendres, i el toc final amb el raig del nostre oli verge extra d'arbequina aromatitzat d'all.
Octubre 2019. Menjars de tardor elaborats amb el millor dels olis.
Octubre 2019. Menjars de tardor elaborats amb el millor dels olis.
Setembre 2019. Truita a la catalana (amb mongetes del ganxet i botifarra negra), pa amb tomàquet, i el millor dels olis!
Setembre 2019. Truita a la catalana (amb mongetes del ganxet i botifarra negra), pa amb tomàquet, i el millor dels olis!
Estiu 2019. El secret d'aquests musclos a la marinera? Els tomàquets de l'hort de casa i l'oli verge extra d'arbequina DOP Siurana de Mare Gaia
Estiu 2019. El secret d'aquests musclos a la marinera? Els tomàquets de l'hort de casa i l'oli verge extra d'arbequina DOP Siurana de Mare Gaia

Collita de l'hort de casa, a Tiana. I una bona amanida sana i ecològica amb el millor oli del món. Juliol 2019. 


Dimecres de Cendra 2019. Foto: Cristina Costa
Dimecres de Cendra 2019. Foto: Cristina Costa
Dijous Gras 2019. Foto: Cristina Costa.
Dijous Gras 2019. Foto: Cristina Costa.

Plats elaborats amb oli de Mare Gaia:

Oli verge extra DOP Siurana El Vergerars, i oli verge extra aromatitzat Mallafré