Qui som

MARE GAIA

Mare Gaia neix fa pocs anys, fruit d'un projecte emprenedor consistent en acostar grans productes gourmet de la nostra terra provinents de petits i exclusius productors, fins a casa nostra, fins a la vostra taula.


El nostre obrador i magatzem el tenim ubicat en municipi tianenc.

Ens escrius un correu electrònic o ens truques i t'enviem el producte a casa. Servim les comandes a domicili sense càrrec de transport si ets de Montgat, Tiana o Badalona.

Ens trobaràs també a les fires artesanes i alimentàries més emblemàtiques de la contrada, a la nostra parada de Mare Gaia.


Al capdavant de Mare Gaia estem l'Enric i la Cristina, posant el millor producte al teu abast.

Centrats en els olis gourmet de la mediterrània, venem i distribuïm la qualitat com a marca. Grans olis provinents de petits i exclusius productors, que elaboren de forma artesana i tradicional el tan preuat elixir daurat.

Acostem fins a la teva taula el millor oli verge extra que hem provat mai. I no és casual. Els petits racons de món a on es produeixen, són coneguts per nosaltres des de fa molts anys. L'oli d'arbequina tarragoní de Siurana que ara portem fins a casa teva, és l'oli que l'Enric i la seva família han pres tota la vida al seu poble, Salomó. Per això estem convençuts del que venem, per això sabem que és d'una qualitat inigualable, per això és un plaer per a nosaltres acostar fins aquí el que considerem que és el millor oli del món.